4 adventné prekvapenia z našej dielne

Predvianočné obdobie sprevádza príjemný pocit čakania na niečo krásne... Doprajte si s nami kúsok čarovnej atmosféry už teraz. Každú adventnú nedeľu pre vás rozbaľujeme špeciálny darček.

Na sviatočný čas si pre Vás Dajana aj tento rok pripravila 4 výnimočné prekvapenia. Do každej z vašich štyroch obľúbených kolekcií doplnila jeden nový model a vznikli tak unikátne novinky, ktorými vám chceme spríjemniť adventné nedele. Do Vianoc bude každá z nich vyrobená v limitovanom počte 30 kúskov, aby mohli žiariť ako špeciálny darček pod vianočným stromčekom.

Tento rok môžete pod stromčekom nájsť niečo výnimočné.

Khloe Srdce Európy

Prvá adventná nedeľa patrila tejto vyzdobenej kráske. Jedna z našich zimných noviniek - Khloe prináša spojenie ľudovej slovenskej výšivky a momentálne najobľúbenejšieho svetového trendu minikabeliek. Unikátny šperk vzdáva úctu slovenským tradíciám a našej krásnej kultúre. Ukážte tieto Vianoce, komu skutočne patrí Vaše srdce.

Kolekciu, ktorá je srdcovkou Sloveniek, obohatila táto kráska.

Darujte spolu s Khloe aj cardholder z obľúbenej kolekcie Srdce Európy.

Elizabeth Aurora Dive

Výšivku kolekcie Aurora ste si veľmi obľúbili. Pretože máme radi prekvapenia, preniesli sme hravý motív na jeden z našich najelegantnejších modelov - Elizabeth. Aj outfit na bežný deň do práce s ňou môže byť unikátnym šperkom. Ukážte, že ste kreatívna duša, ktorá hľadá umenie v každodenných maličkostiach. Štýlovú bodku dodá držiak, ktorý dokonale ladí s výšivkou.

Elegantná Elizabeth sa bude vynímať pod každým vianočným stromčekom.

Ukážte, že nie ste ľadová kráľovná - spestrite outfit tón v tóne originálnou výšivkou vtáčika.

Karin Artemis

S treťou adventnou sviečkou prichádza Karin - pre všetky moderné ženy, ktoré majú rady mestský štýl, no inšpiruje ich láska k prírode. Jeden z najobľúbenejších modelov vôbec necháva naturálne motívy kolekcie Artemis vyniknúť v plnej kráse. Luxusná a zároveň hravá kolekcia priniesla originálne spojenie prírodných aj historických motívov s modernými prvkami. Umelecký skvost ako z kráľovskej zimnej záhrady - taká je Karin inšpirovaná gréckou bohyňou.

Dajana s treťou adventnou kabelkou pre rok 2022.

Tip na darček: Pribaľte ku Karin jeden z vyšívaných popruhov kolekcie a doprajte svojej blízkej skutočne jedinečný módny doplnok.

Vyšívané popruhy kolekcie Artemis.

Briana Prima Lamb

Posledným prekvapením z našej diele na obdobie adventu roku 2022 je listová taštička, ktorá obohatila kolekciu Primavera. Roztomilý kúsok poteší nejedno ženské srdce. Praktickú Brianu totiž môžete nosiť ako kabelku, peňaženku, organizér či čokoľvek iné, čo sa Vám práve hodí. Umelecká výšivka ju navyše pozdvihla na šperk, ktorý sa nestratí ani k sviatočnému outfitu na silvestrovskú oslavu.

Špeciálna adventná Briana s výšivkou Primavera.

Vďaka praktickej úchytke sa z Briany razom stane elegantná listová kabelka.

Veríme, že náš tohtoročný Adventný kalendár splnil vaše najtajnejšie želania a nejednej z vás vyčarila pri stromčeku úsmev na tvári práve niektorá z vianočných krások. Nech vám tú magickú chvíľu pripomenie zakaždým, keď si ju vezmete. Lebo nazabúdajte, že najkrajšou ozdobou ženy nie je len kabelka, ale najmä úsmev. :)

Ponuka adventných kabeliek z dielne Dajana Rodriguez pre rok 2022.

Zverejnené: 11.12.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody