Atlantis

Objav ostrov neobmedzených možností s novou kolekciou Atlantis.

Vitajte na ostrove neobmedzených možností, kde sa stretáva móda s dobrodružstvom. Kolecia Atlantis prináša svieži vietor v podobe nových prvkov. Ikonický denim, netradičná svetlomodrá koža a využitie prírodných materiálov je zárukou nadčasovej ponuky, ktorá zodpovie požiadavky moderných sebaistých žien. Je určená pre ženu, ktorá chce od života maximum. Pre ženu, ktorá je odvážna ako slnko, nespútaná ako oceán a divoká ako príroda. Každý produkt v tejto kolekcii je navrhnutý s cieľom zdôrazniť jedinečnú osobnosť ženy, ktorá ho nosí.

Aj práve preto fotenie tejto kolekcie prebehlo úplne inak.
Jedna výzva, tri sociálne siete a viac ako 600 prihlásených  žien! Vybrali sme 40 úžasných hrdiniek bežného života - vás skutočné ženy, ktoré spolu s nami nafotili túto najnovšiu kolekciu. A prečo nie modelky ? Pretože naša značka je o bežných ženách, je o sile každej ženy! Každá sme obyčajne neobyčajná a my chceme zmeniť fashion, marketing a povedať svetu, že áno, v Dajana Rodriguez nehľadíme ani na vek, ani na veľkosť, ani na prestíž, my sme značka pre všetky ženy. Fotili sme v Bratislave so  ženami rôznych povolaní, od lekárok cez učiteľky až po kuchárky, ktoré symbolizujú odvahu a silu žien v každom aspekte života. Kolekcia Atlantis je navrhnutá  tak aby odzrkadlovala príbeh každej jednej ženy ktorá ju nosí.


 


Atlantis spája dva obľúbené módne trendy - nebesky modrú farbu a rifľovinu, ktorú sme na kabelkách použili vôbec prvýkrát. „Už viac ako rok som sa pohrávala s myšlienkou zakomponovať do kabeliek prvky z rifľoviny. K modrej mi prirodzene ladí a keďže som na leto chcela niečo uvoľnené, celou kolekciou sa tiahne rozstrapkaný detail, ktorý pôsobí nedbalým, ležérnym dojmom."

V kolekcii nájdete rôzne kúsky, ktoré spájajú štýl, funkčnosť a eleganciu. Napríklad kabelky Karin, Lara, Vivienne alebo Khloe. Každý kúsok je jedinečný a vyjadruje atmosféru ležérnej elegancie. 


Karin II 

Odviazaná letná mini verzia prestížnej Karin je sviežou novinkou kolekcie Atlantis. Prichádza v neodolateľnej kombinácii farieb, ktorá sa hodí rovnako k romantickým šatám s florálnym motívom ako k džínsom a tričku. Trendy odtieň rifľoviny necháva plne vyniknúť zlaté logo. Rozstrapkaný detail dojem unikátnosti len umocňuje.

https://dajanarodriguez.sk/p/lara-atlantis-bledomodra?queryID=0d1b627a6b0fe216070952b4c7a827d5

Karin 

Ikonický model, ktorý  poznáme aj z predchádzajúcich kolekcií sme tento rok oživili originálnymi  rúčkami z prírodného bambusu, ktorý má zakaždým jedinečnú štruktúru. Každá kabelka má tiež retiazku s brandovým príveskom s možnosťou personalizácie tvojimi iniciálmi a najprepracovanejší popruh kolekcie. Môže ťa sprevádzať od rannej porady v práci až na večierok. 

https://dajanarodriguez.sk/p/karin-atlantis-bledomodra

Lara Atlantis 

Kožená kabelka spája všetko, čo máte na Dajana Rodriguez radi - dokonalé spracovanie materiálu a obľúbené kovové logo značky. Luxusná kombinácia hladkej i štruktúrovanej svetlomodrej kože oživí tvoj biznis outfit na letné dni. Svieži štýl kabelky Lara Atlantis oceníš k bielemu outfitu i džínsovine. 

https://dajanarodriguez.sk/p/lara-atlantis-bledomodra?queryID=0d1b627a6b0fe216070952b4c7a827d5


Vivienne Atlantis 

Čistý štýl milovanej aktovky nechal plne vyniknúť metalické prvky a držiak z bambusu. Ak hľadáš letnú kabelku do práce, ktorá spĺňa všetky požiadavky biznis módy, no zároveň ti pripomenie dni pri mori, Vivienne Atlantis je tá pravá.

https://dajanarodriguez.sk/p/vivienne-atlantis-bledomodra?queryID=41c5a1f483c157ebc84bcdbc061ff607

Khloe Atlantis 

Ikona vyrobená s precíznosťou a vášňou. Vaša najobľúbenejšia kabelka dostala v kolekcii Atlantis nový zámok a výrazný popruh. Jej odviazaný prímorský štýl sa hodí rovnako na dovolenku i všetky letné koncerty či párty pod holým nebom. Podmanivá charizma Khloe zanechá za každých okolností trvalý dojem.

https://dajanarodriguez.sk/p/khloe-atlantis-bledomodra?queryID=f2b51f01ce9f25a901763d007cdb414c


Atlantis je viac než len kolekcia - je to cesta. Cesta k odvahe, sebadôvere a slobode. Spolu s našimi zákazníkmi sa tešíme na objavovanie nových príbehov a dobrodružstiev, ktoré nám prinesie.Veríme, že ťa nová kolekcia Atlantis inšpiruje tak, ako inšpirovala nás. Objav ležérnu eleganciu a nespútanú silu s produktami, ktoré stelesňujú príbehy žien, ktoré ich nosia.





Zverejnené: 17.05.2024

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody