Čierna kabelka je klasika. Predstavujeme kolekciu nadčasových modelov ORION

Na prelome dňa a noci, dvoch svetov – života a nekonečnosti vesmíru, žiaria v temnote tie najjasnejšie hviezdy.

Pozrite sa na oblohu - jasná chladná noc je na to ideálnym obdobím.
Sústreďte, prosím, svoju pozornosť na

ORION

Čierna kabelka je medzi doplnkami tým, čím sú čierne šaty v šatníku. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Túto zimu sme sa rozhodli vzdať hold kráľovnej farieb. Prinášame kolekciu kabeliek, z ktorých každá je jedinečná, no spolu tvoria dokonalú súhru elegancie a noblesy. Inovatívne, a zároveň ornamentálne prvky kolekcie jeseň/zima 2022 vnášajú do klasickej módy nové svetlo. Doslova ju rozžiaria ako nočnú oblohu dokážu len najjasnejšie hviezdy. Nechajte sa prekvapiť, Vaše zmysly zažijú nečakané. 

Klasika podľa nových pravidiel

Absolútnou dominantou kolekcie je čierna farba. Dokonale vystihuje kontrast elegancie a temna, neustále prítomný nielen v dejinách módy. Spájanie histórie s modernými prvkami, tak typické pre Dajana Rodriguez, sa tentokrát prejavilo vo výšivkách inšpirovaných dávno zabudnutými dobami, ktoré sú vyšívané metalickými niťami na trendy modely kabeliek. Dokonalá symbióza protikladov. Kabelka sa stala klenotom, ktorý akoby niekto pre Vás odložil v dávnej dobe, no mali ste ho objaviť práve dnes. Tradičná kvalita materiálov a umelecké výšivky dizajnérky Dajany dostali novú, modernú formu a vznikol tak úplne nový koncept klasickej čiernej kabelky.

Nové dimenzie štýlu

Kolekcia Orion zavádza inovácie hneď v niekoľkých ohľadoch. Prvýkrát vôbec má každá kabelka svoj vlastný vzor či výšivku. Štyrmi úplne novými modelmi Dajana len potvrdila fakt, že dokáže vyhovieť ženám všetkých vekových kategórií a preferencií. Orion prináša najväčšiu i najmenšiu kabelku, akú sme kedy v ponuke mali. Zaujímavosťou kolekcie je aj plátenný popruh. Prvýkrát v histórii značky prinášame tak veľký komponent v inom materiáli ako v koži. Ďalším inovatívnym prvkom kolekcie je tzv. “puff efekt”. Prešívané kabelky dostali luxusnú podobu, tak obľúbenú u svetových dizajnérov v módnych domoch, ako sú Valentino, Dior či Prada.

Túto sezónu prichádzame na trh s luxusnou kolekciou, ktorá je zároveň nesmierne trendy. Prináša nadčasové kabelky, z ktorých každá je univerzálne kombinovateľná, no zároveň jedinečná. Pre svoje zákazníčky pripravila Dajana jedno štýlové prekvapenie. Každú vyšívanú kabelku navrhla tak, aby bola pri nej použitá biela fosforeskujúca niť. Pod rúškom tmy tak ukáže svoju druhú tvár.

Ukážte ju aj vy. Natiahnite si večer po náročnom dni koktejlky alebo si oblečte do práce obyčajné rifle, jednoduché tričko a vezmite si k nim kabelku z kolekcie Orion. Nenechajte sa riadiť pravidlami, Buďte nespútaná, buďte osudová. Nadčasová elegancia v trendy šate nenechá nikoho chladným. Ukážte svoje pravé ja. Bude to rebelská Khloe, umelecká Bella či akčná duša skrytá v Rene? Prezrite si celú kolekciu. Výber je len na Vás. Isté je jedno - čiernu kabelku potrebuje každá a túži ju mať... veď viete... inú ako ostatné. :)

Už čoskoro Vám prezradíme pozadie vzniku našej novej kolekcie. Odkiaľ Dajana čerpala inšpiráciu, ako vyzerali prvé návrhy a na aké netradičné miesta sme zobrali naše kabelky? Dozviete sa už o pár dní v našich ďalších blogoch.

Zverejnené: 25.10.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody