Dôvtip a elegancia s pudrovo ružovými kabelkami Bohemian Nude

Nájsť kabelku, ktorá sa hodí ku všetkému a na každú príležitosť, sa môže javiť ako hľadanie ihly v kope sena. Ak ju aj nájdete, nie vždy sa hodí na celoročné nosenie. Nové a svieže pudrovo ružové kabelky z rady Bohemian Nude vyrieša vašu večnú dilemu - zladíte ich ku všetkému.

Dôvtip a elegancia s pudrovo ružovými kabelkami Bohemian Nude

Pudrovo ružová kabelka - univerzálny módny doplnok

Ak aj vy patríte medzi ženy, ktoré majú pred ružovou farbou kabelky rešpekt, zamyslite sa s nami:

  1. Potrpíte si na jemné, no elegantné kabelky?
  2. Často sa pristihnete pri premýšľaní nad tým, ako svoj outfit ozvláštniť?
  3. Chýba vám v šatníku jarná a hravá kabelka, ktorú však možno jednoducho kombinovať?

V prípade, že ste aspoň na dve otázky odpovedali kladne, pripíšte si pudrovú ružovú kabelku do vášho nákupného zoznamu.

Zásady ružovej kabelky

Jemná kvetinová ružová je múdra voľba, ktorá oživí váš outfit - či už máte na sebe obyčajné biele tričko, luxusné priliehavé čierne šaty alebo obľubujete štýl plný neutrálnych farieb. Akákoľvek na prvý pohľad nevýrazná kombinácia farieb sa vďaka pudrovo ružovej kabelke dostane do stredobodu pozornosti, a to aj bez toho, aby vás hravá farba úplne pohltila.

Pestrý výber na každú príležitosť

Pastelové farby dokonale podčiarknu jemnú ženskosť. Každá žena má však vlastný preferovaný štýl kabeliek, ktoré kombinuje najradšej. Kolekcia Bohemian s novou radou Nude myslela na všetky dámy.

Ružová crossbody kabelka je základ

Kabelka, ktorá nepadá z ramena, je ako pevná pôda pod nohami. Nezáleží, či ste manažérka, ktorá drží v jednej ruke kávu a v druhej mobil, prípadne mamička, ktorá tlačí jednou rukou kočík a v druhej má dieťa. Voľne prehodená pudrovo ružová kabelka cez rameno vytvorí dokonalú pohodlnú bodku.

crossbody ružová kabelka

Pudrová shopper bag - vynikne nielen v obchode

Shopper bag už dávno nepatrí len do obchodných centier. Vďaka svojmu objemu ju využijete aj ako spratnú tašku pri chystaní sa na párdňový výlet. A v ružovej? Spoľahlivo udrží elegantný dojem, ktorý z vás bude sálať.

shopper bag pudrovo ružová kabelka

Elegantná ružová kabelka do ruky

Zlatý stred medzi crossbody a shopper kabelkou je stredne veľká elegantná voľba. S ňou už žiadne pracovné alebo iné dôležité stretnutie viac nebude fádne. Nedivte sa, keď prvé dotazy dostanete práve na ňu.

elegantná  pudrovo ružová kabelka

Perfektná možnosť do mesta

Najmä jar a leto sú obdobia, keď ženy popúšťajú uzdu svojej fantázii a kombinujú rôzne veselé farby. Avšak, toto kúzlenie si vyžaduje množstvo obetovaného času pre vytvorenie jedného oku lahodiacemu outfitu. S ružovou pudrovou kabelkou to tak byť nemusí.

Rifle, tričko a kabelka na jednej vlnovej dĺžke

Ak nestíhate kombinovať, nevadí. Oblečte si prvé, čo nájdete a k tomu dolaďte ružovú kabelku do ruky. O prvok, ktorý vynikne, máte postarané.

Lodičková elegancia

Doplňte monochromatický vzhľad pomocou pudrovo ružovej kabelky. Aj keď si zachováte jednoduchý štýl a jeden tón neutrálnych farieb, kabelka vám dodá ten správny nádych a pútavá farebná schéma je na svete.

Odviažte sa v záplave farieb

Pre tie, ktoré milujú extravaganciu a divokejší štýl, posuňte sa na ešte vyššiu úroveň. Zachyťte výraznejší obľúbený farebný odtieň a skombinujte ho so staroružovou kabelkou. Nebojte sa obliecť si žiarivo žltý sveter alebo červenú sukňu a dolaďte ju pastelovou kabelkou.

Potešenie pre romantickú dušu

Nežnosť, jemnosť a ženskosť sálajú z pudrových kabeliek. V spojení s jednofarebným úpletovým svetríkom, nariasenou sukňou, sandálkami a kvetmi vo vlasoch sa stane kombináciou, ktorá pohladí cítenie každej romantičky.

pudrovo ružová kabelka

Šperky v neutrálnejšom tóne

Samotná kabelka je prvok, ktorý na vás bude žiariť a ako prvá upúta náležitú pozornosť. Nezakríknite jej výraznosť s inými doplnkami. Šperky - prstene, náhrdelníky či náramky - držte v jednofarebnom, nevýraznom tóne. Najväčší šperk už predsa máte na sebe. :)

Na veľkosti záleží

Ak chcete s kabelkou vyzerať chic a elegantne, voľte menšiu ružovú kabelku. Naopak, pri výbere väčšej, objemnejšej kabelky zaistíte, že budete na ľudí, aj v prípade pastelovej kabelky, pôsobiť ležérnejším dojmom.

Módne sebavedomie v pudrovo ružovej kabelke

Ružové kabelky sú skvelou alternatívou ku tradičným čiernym či hnedým kabelkám. Nielenže oživia váš outfit a dotvoria dokonalý vzhľad, ale doladíte ich aj ku každej príležitosti. Čo je viac, dodajú vám sebavedomie a dôrazný prvok ženskosti.

ružová kabelka do ruky

Bohemian Nude: Pudrovo ružové kabelky na každý deň

Elegantné kožené kabelky slovenskej výroby môžete nosiť celoročne a na všetky príležitosti. Nahliadnite do kolekcie Bohemian a vyberte si z novej rady pudrovo ružových kabeliek, ktoré splnia všetky vaše očakávania.

Zverejnené: 06.05.2021

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody