Horúce módne trendy 2022: Akú kabelku k nim zladiť?

Každá žena sa v lete môže obliecť štýlovo a vyzdvihnúť to, čo má na sebe rada! Ani viac odhalená pokožka nemusí pôsobiť prvoplánovo sexi, keď svoj letný outfit doplníte elegantnou kabelkou.

Košeľové šaty

Univerzálny kúsok do každého šatníka sa toto leto teší veľkej obľube. Vzdušné šaty ponúkajú strihy na každú postavu a oceníte ich počas horúcich dní v práci i na prechádzke mestom. Hodia sa k nim šikovné minikabelky. Model vyberajte podľa štýlu outfitu.

Tip: Tento rok je v kurze geometria. Symetrické tvary a čisté línie najviac vyniknú v pestrofarebnom prevedení.

Extra tip: Pásiky nájdete aj na jednom z našich kvetovaných letných modelov Lima Peony.

Retro leto

Tohtoročný jarný trend módy z rokov minulých sa presunul aj na letné mesiace. Farebné kúsky z pultov obchodov tak ľahko nezmiznú, tak buďte pripravená ich zladiť v šik štýle. Hravá kabelka žiarivých farieb Lia Iris v modernom prevedení ich krásne doplní.

Tip: Retro štýl sa vkradol aj do účesových trendov. Tenké zapletené vrkoče v štýle hippies sú obľúbenou voľbou týchto dní a podčiarknu pekné črty tváre.

Kostýmy

Absolútny must-have kúsok sezóny! Biznis štýl si svoje pevné miesto drží aj v rámci letných trendov. Športovo-elegantné šortky a slušivé nohavice doplňte počas chladnejších rán a nocí tenkým sakom. Na najhorúcejšie dni pripravili módne značky kostýmové variácie v ultraľahkých materiáloch. Vzdušných kompletov je v ponuke také množstvo, že si určite vyberiete vhodný tvar i strih. Blúzku pokojne vymeňte za moderný crop top, no vezmite si k nemu elegantnú kabelku.

Tip: Ďalší z trendov tohtoročnej letnej sezóny je atletická móda v uliciach mesta. Ak je na Vás celý outfit v športovom duchu trochu moc, podobný efekt dosiahnete, ak si k biznis šortkám obujete tenisky. V tom prípade si môžete vziať so sebou ruksak alebo praktickú minikabelku. 

Ďalšie spôsoby, ako sa v lete obliecť v biznis štýle, nájdete v našom blogu Tipy na letné outfity do práce

Tradične moderný plis

Obľúbený kúsok našich babičiek neodkladajte ani toto leto. Plisované sukne i nohavice sú elegantnou alternatívou letného outfitu. Štýlový kontrast vytvorí kombinácia tradičného kúsku a kabelky s moderným ornamentom v klasickom tvare.

Tip: V sýtych odtieňoch pôsobí žensky, v bielej nežne.

Hravé riasenie

V nariasenom tričku či šatách sa budete opäť na chvíľu cítiť ako malé dievčatko. Ešte viac, ak si k nim vezmete kabelku s kvetovaným motívom.

Tip: Jednou z farieb leta 2022 je olivová zelená, ktorá sa nesmierne vyníma na opálenej pokožke.  

Slnečné odlesky

Módne magazíny hlásia toto leto trend slnečných farieb. Žiarivá kanáriková a jantárová, či sýta nechtíková a tekvicová... toto leto si z trendy odtieňov žltej vyberie každá.

Tip: Aj jednoduchý outfit oživí svieža kabelka Klementinka Iris.

Zverejnené: 07.07.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody