Dajana vytvorila ikonickú kabelku

Zatúžili po nej tisícky žien, získa ju len pár. Nadčasová kabelka z našej dielne pobláznila túto jeseň celé Slovensko i Česko. Čím je taká výnimočná?

Pri príležitosti desiateho výročia prvej kabelky Dajana Rodriguez navrhla zakladateľka značky darček pre všetky ženy, ktoré milujú módu rovnako ako ona - nadčasovú kabelku v čiernej koži s jedinečným dizajnom.

Práve vďaka Vám sme dnes tým, kým sme. Naše okrúhliny sme sa preto rozhodli osláviť vo veľkom štýle a chceme, aby ste boli pri tom! Rozbehli sme kolotoč súťaží o 30 kúskov ikonickej Kristyny, tak nezmeškajte šancu a bavte sa spolu s nami! Na záver privíta Dajana všetky vlastníčky kabeliek v našom sídle, kde si zasúťažia o novučičkú Kia Sportage. A neboli by sme to my, aby sme ju neprerobili podľa seba - tak, aby bola iná, dizajnová, výnimočná... Navyše čaká víťazku v kufri štýlové prekvapenie!

Kabelka, ktorá ovládla svet módy

Táto jeseň patrí jedinej kabelke. Fakt, že limitku Kristyna Orion získa len 30 žien, pobláznil už módne nadšenkyne zo Slovenska i Čiech. Zaprisahali sme sa, že nikdy nevyrobíme ďalšiu, preto Vám dávame rôzne možnosti, ako získať jednu pre seba. A sme radi, že Vás bavia rovnako ako nás! Poukaz so súťažným kódom sme v septembri pribalili k Vašej obľúbenej EMME. Pár kabeliek Vám už darovali aj módne ikony ako Dominika Myslivcová či Jasmina Alagič.

Cez ich profily sa prihlásili tisícky žien. Ak ste boli medzi nimi a svoju Kristynu stále doma nemáte, nezúfajte! Niekoľko kabeliek je stále voľných a s nimi aj vstup na veľkolepé finále. Do súťaže sa stále môžete zapojiť v našich predajniach či na internete. Nakupujte u nás, sledujte billboardy a Vaše obľúbené influencerky... no chystáme pre Vás aj niečo oveľa akčnejšie. :)

Bavte sa s nami

Tie, ktoré nás poznajú dlhšie vedia, akú radosť nám robí sledovať emócie, ktoré dokážu vyvolať naše kabelky. Nechajte sa vtiahnuť do víru zábavy!


Sledujte www.dajanarodriguez.sk/auto alebo náš instagramový profil @dajanarodriguez a majte informácie medzi prvými! Zapojiť sa môžete do rôznych súťaží. Je to jednoduché - získajte kabelku a my Vás pozveme na veľké finále, kde Vás bude čakať hlavná výhra v podobe novej Kia Sportage. Cesta k nej bude plná módy, zážitkov a prekvapení. Šancu dostať pozvánku v podobe ikonickej kabelky máte do konca novembra, kedy nájde svoju majiteľku posledná Kristyna Orion.  

Ozaj, aby sme nezabudli! Táto kabelka skrýva malé tajomstvo. Názov podľa súhvezdia Orion nedostala náhodou - keď sa zhasne, ukáže všetkým svoju druhú tvár. Nielen jej majiteľka zostane v úžase nad svietiacou výšivkou, ktorú Dajana vytvorila pomocou fosforeskujúcej nite. No nezabúdajme, že najväčšou hviezdou bude nakoniec tá, ktorá si ju položí na sedadlo spolujazdca a naštartuje svoju úplne novú dizajnovú Kiu s kufrom plným kabeliek z novej kolekcie, ktorá bude horúcou novinkou sezóny. Už sa nevieme dočkať, kedy spoznáme jej tvár.

Zverejnené: 05.10.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody