Back to nature! Prírodné tóny sú hitom sezóny

Na jeseň sa príroda zahaľuje do tých najkrajších odtieňov. Preneste jej atmosféru aj do Vášho šatníka. Vyskladajte si štýlový outfit v dokonale ladiacich farbách.

Chladná zem

Šedá a hnedá sú kráľovné jesenného šatníka. Zemité odtiene sa vďaka dobrej kombinovateľnosti tešia čoraz väčšej obľube a s nástupom chladných dní po nich siahame ešte viac. Ak ich zladíte s pastelmi, určite nezaniknete. Práve naopak, pôsobí to nesmierne žensky.

Ružová a krémová nepatria len jari - krásne oživia aj jesenný outfit v neutrálnych tónoch.

Aj klasický biznis look s bielou košeľou a sakom môže pôsobiť bohémsky, ak si k nim vezmete klobúk a namiesto šperku bohato zdobenú kabelku.

Hravým kombináciám nahrávajú pestré výšivky kolekcie Artemis. Prírodné motívy na šedo-hnedom podklade ponúkajú naozaj bohaté možnosti pre originálne outfity.  

Tip: Ak máte radšej jednofarebné kabelky, siahnite po niektorom z obľúbených modelov kolekcie Bohemian, ktorá na jeseň ponúka aj tradičné zemité farby ako šedú Gull či tradičnú hnedú Lion. Okrem toho si zákazníčky obľúbili aj jedinečné odtiene ako tmavohnedý Auburn a vínový Cardinal

Sýta zeleň 

Tak ako príroda zbavuje listnaté stromy sviežej zelenej a necháva vyniknúť ihličnany, siahame aj my v chladnom období po sýtej borovicovej. Saká, roláky, šaty aj čižmy… obchody dnes, našťastie, ponúkajú celú škálu produktov v trendovom odtieni.

Kabelky kolekcie Artemis sú dokonalým párom k teplým materiálom, ako sú zamat či tvíd, ktorý je absolútnym hitom jesene 2022.

Tip: Kabelka s jemnou výšivkou v odtieňoch prírodnej zelenej postačí ako efektná bodka k nude outfitu.

Zamrznuté jazero 

Ak máte rada farbičky a ani na jeseň sa ich nehodláte vzdať, práve pre Vás je určená kolekcia Aurora v nezvyčajnom odtieni dive. Krásne ju zladíte k chlpatým bundičkám a kožúškom.

Tip: S nástupom chladných dní prirodzene viac siahame aj po klasickej čiernej. Prezrite si kolekciu Aurora v nesmrteľnej čierno-červenej kombinácii. Ukážte všetkým, že jesenný outfit nemusí byť nuda!

Zverejnené: 11.10.2022

Prečítajte si tiež

Rok, kedy sme prestali byť “firmou, ktorá predáva len kabelky”

Zariskovali sme? Áno. Napriek tomu vieme, že 5 zmien, ktoré sme ako firma podstúpili, patrí k najväčším highlightom nášh... Čítať viacej

Rok 2022: Jedno veľké dobrodružstvo

Nové projekty, kolekcie, priestory aj fotenia na netradičných miestach - rok plný dvojok nám priniesol veľa zážitkov a s... Čítať viacej

Spolu sme dokázali niečo veľké. Ďakujeme.

Projekt Daruj srdce Ukrajine pomohol vďaka vám ženám a deťom z Ukrajiny. Toto sú ich príbehy. Čítať viacej

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody