Kolekcia PRINCESSA prichádza

Luxusná, elegantná a úplne iná ako všetky kolekcie doteraz. S touto kolekciou som sa vrátila do histórie a do môjho detstva plného zámkov, hradov a princezien.

Dnes som už veľká a viem, čo skutočná žena potrebuje. Za 7 rokov fungovania tejto značky som zistila, čo zákazníčky hľadajú, aké modely a farby obľubujú. Každá žena potrebuje kabelku, ruksak, doplnky... všetko veľmi praktické, no zároveň pre ňu výnimočné. Táto kolekcia je pre všetky ženy, ktoré sa túžia cítiť každý deň výnimočne, a pritom chcú mať univerzálnu kabelku, ktorú budú nosiť každý deň a ku všetkému. Tieto kúsky budú Vašimi šperkami, ktoré môžete nosiť každý jeden deň, môžete ich jednoducho ladiť k rôznym outfitom a užívať si pohľady okoloidúcich.

Minulý rok bola tvárou našej najexkluzívnejšej kolekcie Srdce Európy Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná. Tvárou tejto kolekcie budú moje zákazníčky, pretože je o vás, o nás všetkých ženách. Všetky ste sa mi stali za 7 rokov kamarátkami, ste úžasné, milé, vtipné a neskutočne prajné. Preto som sa rozhodla túto kolekciu natočiť práve s Vami! Z 300 uchádzačiek sme vybrali 3, ktoré nám napísali. Spolu si užijeme krásny deň a všetci môžete byť pri tom s nami!

V neďelu 28.10.2018 budeme vysielať na Facebooku a Instagrame a celý deň s Vami všetkými zdieľať. Ďalší týždeň kolekciu spustíme do predaja a veríme, že sa Vám bude páčiť! Príďte si ju naživo pozrieť aj do našich predajní.

Budeme sa tešiť.

Vaša Dajana

Zverejnené: 26.10.2018

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody