Kolekciou Aurora rozjasníme vaše dni

Kolekcia kabeliek Aurora Jeseň / Zima 2020

Novou kolekciou Aurora sme pre vás chceli vytvoriť práve jednu z tých radostí , ktoré dokážu zlepšiť váš deň, no zároveň vám pripomenú, že aj po temnej noci zasvitá na nový deň. Drobnosť, akou je kabelka, kozmetická taštička či kryt na mobil, dokáže zlepšiť deň a dať nám nádej v pestré, veselé zajtrajšky.

Kabelka Nina AURORA CARDHOLDER dive

Dajana s kabelkou Nina a cardohlderom z novej kolekcie Aurora

V období plnom neistoty je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým naučiť sa mať radosť z každého dňa a jeho maličkostí. Nájsť potešenie v detailoch je cesta k spokojnosti, nielen v týchto časoch. A práve radosť a nádej v lepší zajtrajšok vám chceme priniesť prostredníctvom našej novej, vyšívanej kolekcie Aurora.

Inšpirácia je všadeprítomná

Aurora, inšpirácia mnohých poetov, bola rímskou bohyňou svitu. Tento názov dnes odkazuje nielen na rovnomenný prírodný jav, ale je zároveň aj synonymom nových začiatkov. Dokonalo tiež vystihuje aj našu novú kolekciu, ktorá poukazuje na svitanie na lepšie časy.


Základ mena Aurora tvorí aurum, čiže zlato, ligot či lesk, ktoré v našej kolekcii reprezentujú trblietavé, metalické nite žiariace na tmavom koženom podklade, čím vytvárajú symbolický kontrast noci a dňa. Hlboké a tajomné odtiene koží pripomínajú nočnú oblohu, ktorá sa na úsvite musí podradiť vychádzajúcemu slnku a jeho žiare. Noc metaforicky opisuje aktuálnu, pochmúrnu situáciu, ktorú prežívame, zatiaľ čo svit reprezentuje nádej v nové začiatky.

Kabelka BELLA AURORA black

Na fotografii model Bella black

Za zrodom tejto neobvyklej kolekcie stojí každodenné dianie okolo nás. Na kontraste hlbokých petrolejových a čiernych tónov kože sme vyzdvihli bohato vyšívané, naturálne motívy, ktoré reprezentujú radosť z maličkostí a nádej v lepšie dni. Ústredný motív vtáčika symbolizuje návrat k slobode a víziu voľnosti.

Dôležitú rolu v tejto kolekcii zohráva aj samotná príroda, ktorá sa pre mnohých z nás stáva útočiskom. V našej kolekcii však nadobudla iný rozmer, vychádzali sme z rustikálnej idey viktoriánskej záhrady, ktorá nás priťahuje svojou divokosťou a zároveň romantikou. Motívy prírody nás priviedli aj ku bohatým tapetám z obdobia rokoka, ktoré nás inšpirovali svojou prepracovanosťou a dôrazom na detail, čo sa nakoniec odrazilo v samotnom spôsobe vypracovania výšiviek.

Pevne verím, že kolekcia bude tešiť mnohé z vás

Dajana Rodriguez

Zverejnené: 11.11.2020

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody