Koniec kolekcie IRIS

Iris  symetrická, dokonalá a božská. Kolekcia ktorá symbolizuje začiatok nových možností, nadšenie a nádej na lepšie zajtrajšky.

S kolekciou Iris sme prešli cestu plnú nových objavov a kreatívnej inšpirácie. Od začiatku sme túžili po niečom úplne novom, a postupne sme objavovali krásu a eleganciu vo farebných kosoštvorcoch a geometrických líniách.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/iris


Touto kolekciou sme chcel ivyjadriť to, kam sa za roky existenice  posunula Dajana Rodriguez – nielen ako dizajnérka, ale aj značka. „Do tejto kolekcie si ľudia moju tvorbu spájali s výšivkami, ktoré sú mi stále blízke, ale nebavilo ma dookola robiť to isté, z umeleckej stránky som sa chcela posunúť niekam inam. Touto kolekciou sme spustili nový začiatok ďalšej éry.“ A tak prišla myšlienka farebnej kolekcie ozvláštnenej geometrickými vzormi.

Pri tvorbe kolekcie Iris sa Dajana inšpirovala aj bohynou dúhy, ktorá je symbolom nádeje a krásy vo všetkých jej podobách. Farby kolekcie odrážajú sviežosť a mladistvosť, pričom geometrické vzory dodávajú kabelkám eleganciu a štýlový nádych. Každá kabelka z kolekcie Iris je vyjadrením individuality a odvahy. Farebné kosoštvorce a geometrické línie pridávajú každému kúsku osobitý šarm a jedinečnosť. Sara a Karin, dva nové modely, sa líšia v štýle a funkčnosti, no oba vám zaručia, že zažiarite v tom najlepšom svetle.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/iris


Jednou z najdôležitejších častí nášho tvorivého procesu bola voľba miesta fotenia. Rozhodli sme sa preskúmať krásy a rôznorodosť španielskej kultúry, od živých uličiek a historických pamiatok až po slnečné pláže a rušné námestia. Každé miesto nám ponúklo jedinečnú atmosféru a vizuálny podnet, ktorý sme s radosťou zachytili vo fotografiách.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/iris

Najvýznamnejším miestom fotenia bola pre nás Sevilla, ktorá je známa svojou bohatou kultúrou a živým duchom. Na námestí Plaza de España sme zachytili energiu a krásu tohto historického miesta, ktoré nám poskytlo dokonalé pozadie pre kabelky. Celý tento proces fotenia v Španielsku bol pre nás nielen tvorivou skúsenosťou, ale aj cestou objavovania nových perspektív a inšpirácií. 

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/iris

S Iris končíme jednu kapitolu, ale otvárame dvere novým dobrodružstvá a výzvam. Aj keď sa s touto kolekciou rozlúčime, jej odkaz a krása budú žiť ďalej v srdciach tých, ktorí ju majú možnosť vlastniť.

https://dajanarodriguez.sk/p/lia-iris-tyrkysova

https://dajanarodriguez.sk/p/karin-iris-cervena

Ak ešte stále váhate a túžite vlastniť kúsok z tejto nezabudnuteľnej kolekcie, stále máte možnosť. Kolekcia Iris je dostupná do 17. apríla alebo do vypredania zásob, takže neváhajte a nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom kúsku módy, ktorý zostane ikonickým symbolom vášho štýlu.



Zverejnené: 11.04.2024

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody