Kožené kabelky ako šperk každého outfitu 👜

Hovorí sa, že šperky a diamanty sú najlepšími priateľmi ženy, no je to naozaj tak? Je to práve kabelka, ktorá drží váš mobil, kľúče, kozmetickú taštičku či iné drobnosti pohromade. Sprevádza vás cestou do práce, počas formálnych udalostí alebo dokonca do fitka či obchodu. Kolekcia Primavera od Dajany Rodriguez je šperkom, ktorý ožiari celý outfit. Prezrite si 6 obľúbených modelov dámskych kožených kabeliek Primavera a inšpirujte sa, ako ich zladiť ku každodennému outfitu.

Primavera: vyšívano-nevyšívaná kolekcia

Dajana Rodriguez je známa svojimi unikátnymi kabelkami, s ktorými vyniknete v každej spoločnosti. S výnimočnými vyšívanými prvkami učaruje aj najnáročnejším zákazníčkam.

V kolekcii Primavera skĺbila dve línie produktov; vyšívané kabelky s ornamentálnymi vzormi a jednofarebné nevyšívané modely v troch pútavých farbách - vínovej, modrej a béžovej. vyšívané kabelky

6 kabeliek Primavera na každú príležitosť

Či už ide o kožené crossbody kabelky alebo dámske elegantné ruksaky, kolekcia Primavera sa hodí do bežných dní každej ženy, ktorá chce vyniknúť.

Aj keď sú menšie, kožené crossbody kabelky ukryjú to najdôležitejšie, čo potrebujete a budete v každom prípade pripravená vyraziť za svojím cieľom.

Čo vás možno poteší najviac, je možnosť jednoduchého odpútania popruhu, vďaka čomu sa z crossbody kabelky stane menšia kabelka s pútkom do ruky vhodná na všetky formálne príležitosti.

dámske crossbody kabelky

Praktická Mia cez plece

Iným druhom dámskych vyšívaných crossbody kabeliek je model Mia. Oproti bežnej crossbody kabelke vynikne svojím jednoduchším dizajnom.

Kožená kabelka pôsobí bezstarostným dojmom a veľa žien sa pre ňu rozhodne najmä počas teplejších mesiacov ako príjemnú alternatívu k robustnejším nákupným kabelkám.

kožené crossbody kabelky

Osvedčená klasika - Primavera Bella kabelka

Praktická, no elegantná kabelka, ktorý vyhovuje každodenným potrebám je výborným doplnkom najmä počas letných slnečných dní, ktorá svojej majiteľke uvoľní ruky a ohúri ju svojou univerzálnosťou.

Bella vyšívaná kožená kabelka sa hodí k akémukoľvek outfitu a na prvý pohľad zaujme výrazným ornamentálnym červeným kontrastným prvkom na neutrálnom béžovom podklade.

Je možné ju skombinovať nielen s lodičkami, ale skvelo sa hodí aj ku letným sandálom - fantázii sa medze nekladú.

vyšívané tašky

Kim - štýlová kabelka na každý deň

Dovolíme si tvrdiť, že každá žena by mala mať vo svojom šatníku minimálne jednu Tote kabelku. Kolekcia Primavera je obohatená o novú kabelku Kim, ktorá napĺňa potreby všetkých zaneprázdnených žien.

Ponúka väčší priestor, do ktorého je možné vložiť notebook, nákup zo supermarketu či detské plienky.

Zladíte ju takmer ku každému, aj extravagantnejšiemu, outfitu, keďže je so svojou béžovou farbou ľahko kombinovateľná.

tote kabelka

Vysoká móda s Klementínkou

Primavera Klementínka - priestranná, no na prvý pohľad príťažlivá kabelka s vyšívanými kvetinovými motívmi, ktorá sa hodí do ruky, ale aj cez plece.

kompaktný štýl - disponuje menšími vreckami, do ktorých uložíte všetky drobnosti.

vyšívaná kabelka

Dámsky elegantný ruksak Rene

Ruksaky už dávno nie sú len školskými taškami z minulosti. Mestské batohy sú najlepšou voľbou na prechádzky po meste či ako alternatíva k batožine.

Ak vám nie je veľmi športový štýl po chuti, Rene elegantný ruksak je pre vás najvhodnejším riešením. Kompaktný dizajn so zaujímavou farebnou kombináciou okrem iného zvyšuje aj mieru komfortu, keďže ho jednoducho prehodíte na chrbát nič vám v rukách nebude prekážať.

dámsky elegantný ruksak

Zaujmite kabelkou

Špeciálna kolekcia Primavera ponúka viac a pre každú odvážnu dámu. Je výrazným prvkom každého outfitu, ktorý vydrží trendy a moderne desiatky rokov. Vyberte si Primavera kabelku podľa vašich predstáv a obdarujte sa unikátnym koženým šperkom.

Zverejnené: 06.08.2021

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody