Legendána Primavera končí

KONIEC KOLEKCIE PRIMAVERA 

Kolekcia Primavera nie je len módnym výkrikom – je prenášaním histórie do súčasnosti. Jej nádych elegancie a dôstojnosti priťahuje pozornosť každej dámy, ktorá túži po vkuse a rafinovanosti.

Kolekcia Primavera je skutočnou legendou, ktorá nám priniesla nielen krásu, ale aj hlboký pohľad do histórie. S originálnymi ornamentálnymi motívmi inšpirovanými gobelínom zo 17. storočia nás táto kolekcia vedie na cestu späť v čase, kde každý kúsok nesie v sebe príbeh minulých ér a umenia. Dizajnérka Dajana Rodriguez sa pri tvorbe tejto kolekcie inšpirovala nielen krásou doby, ale aj jej symbolmi.

Elegantná žena na koni - táto ikonická scéna, zobrazená na  výšivke na niektorých kabelkách, nám odkazuje na viktoriánsku éru, kedy ženy jazdili v elegantných šatách ako princezné a dámy. Tento motív symbolizuje nielen silu a noblesu  žien, ale aj lásku Dajany ku koňom a histórii. 

Farba tejto kolekcie, neutrálna bežová, evokuje pocity prirodzenosti a autenticity. V minulosti bola bežová farba častým výberom v dôsledku použitia prirodzených materiálov, ako napríklad maliarskeho plátna, čo dodáva tejto kolekcii ešte viac historického kontextu a autenticity.

Kolekcia Primavera sa delí na dve hlavné časti - PRIMA a VERA. PRIMA predstavuje vyšívanú krásu, zatiaľ čo VERA, ponúka rovnaký štýl a farby, avšak v jednoduchšej, nevyšívanej verzii. Tento duálny prístup dodáva kolekcii variabilitu a možnosť prispôsobiť sa štýlu a preferenciám každej ženy. V tejto kolekcii sme skĺbili dve línie produktov; vyšívané kabelky s ornamentálnymi vzormi a nevyšívané modely v kombinácii troch pútavých farieb - vínovej, modrej a béžovej. Ide o jednú z najrozsiahlejších kolekcií ktorú kedy Dajana predstavila, nesie jeden motív, no každý typ kabelky je výnimočný a spoľahlivo svoje majiteľky odlíši.

„Dare to be interesting” je motto, ktoré sprevádza túto kolekciu. Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete! Kabelka sa stáva šperkom outfitu, ruksak nemusí byť len športový a všetko sa dá ľubovoľne kombinovať. Moderné a vznešené zároveň. Špeciálna kolekcia Primavera ponúka viac a je určená pre každú odvážnu dámu. Je výrazným prvkom každého outfitu, ktorý vydrží trendy a prežije desiatky rokov. Vyberte si Primavera kabelku podľa vašich predstáv a obdarujte sa unikátnym koženým šperkom.

Na to aby sme sa mohli posunúť daľej, prišiel čas sa s touto kolekciou rozlučiť. 

Ale ako hovorí sa, všetko má svoj čas, a teraz je čas dať priestor novým a osviežujúcim nápadom. Hoci táto legendárna kolekcia končí, naša snaha prinášať vám nové veci neustáva. Nezabudnite, že koniec jednej cesty znamená začiatok ďalšej. Aj keď sa rozlúčime s kolekciou Primavera, jej odkaz a krása budú žiť ďalej v srdciach tých, ktorí ju mali možnosť vlastniť. 

Ak ešte stále váhate a túžite vlastniť kúsok z tejto nezabudnuteľnej  kolekcie, stále máte možnosť. Kolekcia Primavera je dostupná do 17. apríla alebo do vypredania zásob, takže neváhajte a nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom kúsku módy, ktorý zostane ikonickým symbolom vášho štýlu.






Zverejnené: 05.04.2024

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody