Oslávte s nami 10 rokov a vyhrajte novú Kia Sportage

Už onedlho presne 30 z vás privítame na finále súťaže o auto v sídle Dajana Rodriguez. Prečítajte si, kde môžete vyhrať vstupenku – ako inak, v podobe ikonickej kabelky z našej dielne!

Opäť sme pre vás vymysleli niečo nové – tentokrát z úplne iného súdka. Rozhodli sme sa pre Vás pripraviť jeseň plnú zážitkov a súťaženia s veľkolepým finále v priestoroch módneho domu Dajana Rodriguez.


Na 30 z vás čaká deň plný zážitkov i prekvapení. A, aby sme nezabudli, víťazka odíde domov na úplne novej Kia Sportage s jedinečným dizajnom Dajana Rodriguez! Má to len jeden háčik. Ešte predtým musíte vyhrať jednu z kabeliek určených výnimočne len pre túto súťaž.

Ikonická Kristyna

Stavíme sa, že toto je najštýlovejšia vstupenka, akú ste kedy mohli získať. Dajana navrhla nadčasový kúsok v univerzálnej čiernej koži, ktorý snúbi eleganciu, luxus a rebelskú dušu. S metalickou výšivkou zažiarite nielen na našom finále. Staňte sa vyvolenou a vyhrajte 1 z 30 štýlových vstupeniek iba pre seba! Po ukončení súťaže nikdy viac nevyrobíme ďalšiu.

Móda je zážitok

Žiadna kabelka pre nás nie je len produkt a móda nikdy nesmie byť nuda. Kristyna predznamenáva tón, v akom sa bude niesť nová zimná kolekcia, no zároveň Dajana pri jej tvorbe ponechala priestor na prekvapenie a tajomno. Práve to Vás čaká aj počas jazdy našou súťažou. Zapnite si pás, čaká Vás dobrodružstvo!

Oslavujeme 10 rokov 

A tak je na mieste malá rekapitulácia toho, kým sa Dajana Rodriguez za ten čas stala. Hneď prvou kabelkou rozbila uniformitu štýlu nosenia kabeliek. Túžila dodať ženám odvahu prejaviť prostredníctvom módy svoje pravé ja. Na slovenský trh klasických modelov v univerzálnych odtieňoch priniesla bohato vyšívanú kabelku v žiarivých farbách, ktorá sa stala šperkom každého outfitu.


Odvtedy ubehlo desaťročie. Dajana si ako dizajnérka zachovala svoju kreativitu a umeleckú hravosť, no zároveň vyzrela a cez svoje meno – značku reprezentuje všetko, čím dnes ženy túžia byť. Z rodinnej firmy sa stala spoločnosť mladých zanietených kreatívcov, ktorí denne spolupracujú na tom, aby bola každá kabelka s logom DR synonymom ženskosti, tvorivosti a pravého sebavedomia, ktoré vychádza z vnútornej krásy.

Yin a Yang

Aby mohla Dajana naplno rozvíjať svoju umeleckú stránku, prenechala časť vedenia firmy mužom – svojmu manželovi, bratovi a kamarátovi. Ženský element doplnil mužský a vznikla značka, ako ju poznáte dnes. Zároveň však Dajana pokračuje v rozbíjaní stereotypov ženského sveta – tak sme sa spoločne rozhodli, že 10 rokov ženskej krásy a nezávislosti oslávime tým, že jednej z vás darujeme štýlové auto s kufrom plným našich kabeliek!

Prečo sme vybrali SUV?

Pretože sme ženy. My sme tie, ktoré potrebujú priestor. A okrem toho vyžadujeme bezpečie a možnosť pohodlia aj adrenalínu. Auto dávno nie je mužskou záležitosťou a už vôbec nie to veľké. Tak oslavujte spolu s nami a využite šancu získať darček v podobe výnimočnej kabelky či dokonca novej Kia Sportage s jedinečným dizajnom. Garantujeme, že táto oslava Vás bude baviť!


Pripravili sme bohatý program – čaká vás niekoľko súťaží, o ktorých budeme pravidelne informovať na našej webstránke. Čítajte módne časopisy, sledujte obľúbené módne influencerky, zostaňte nám verné a možno vás prekvapíme aj tam, kde to budete najmenej čakať… Zabavte sa s nami a možno práve Vy vyhráte jednu z 30 ikonických kabeliek a prídete na našu oslavu do sídla Dajana Rodriguez, kde si budete môcť zasúťažiť o najnovšiu Kia Sportage. Alebo pošlete svojho muža? :)      

Zverejnené: 12.09.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody