Ó, šaty! Akú kabelku k mini, midi, maxi?

Najobľúbenejší kúsok letnej sezóny vyzdvihuje ženskosť ako žiadny iný. Doplňte ho štýlovými doplnkami.

Mini

Biznis

Ani formálny štýl nemusí byť nuda! Oživte elegantné jednofarebné šaty pestrou kabelkou. Kolekcia Iris ponúka širokú paletu sviežich kúskov.

Zavinovacie

K tomuto typu sa hodí menšia kabelka na rameno. Na trochu chladnejšie dni môžete zo šatníka pokojne vytiahnuť aj jesenné šaty tmavšej farby, ale v tom prípade ich doplňte kabelkou v svetlejšom odtieni.

Carmen

Voľnejšie šaty s padnutými rukávmi dolaďte crossbody kabelkou v praktickom prevedení. Mia vám bude šikovnou spoločníčkou na letné prechádzky.   

Mladistvé

Ku kvetovaným šatám dievčenského strihu s volánovými rukávmi sa jednoznačne hodí hravý model Lia. Vo farbe avokádo je univerzálnym doplnkom na všetky ročné obdobia.

Midi

Elegantné

K uhladeným midi šatám je štýlová Elizabeth jednoznačnou voľbou. Kabelka pre dámu, ktorej sa zíde viac priestoru.

Košeľové

Pohodlné šaty strednej dĺžky sú praktické v tom, že znesú rôzne štýly nosenia. Ak chcete byť formálna, obujte si k nim podpätky a vezmite minikabelku do ruky či na jedno rameno. Ku casual štýlu na voľný čas sa zas hodí cross body.  

Maxi

Spoločenské

Ak sa chystáte obliecť si šaty po zem na veľkú oslavu či udalosť, pripravte si k nim elegantnú kabelku presných línií. V letnej kolekcii Peony je model Lima ozvláštnený originálnou vnútornou klopou s trendy pásikmi.

Romantické

Maxi šaty priam vyzývajú na to, aby sme ich doladili doplnkami, ktoré ženskosť ešte zvýraznia. Ak si oblečiete prepracovaný kúsok, šperky nechajte v zásuvke a nahraďte ich klobúkom a vyšívanou kabelkou.

Najromantickejšie outfity na leto 2022 nájdete v blogu Dokonalý štýl vďaka doplnkom.

Zverejnené: 08.07.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody