Rozlúčka s Kolekciami: Iris, Peony a Primavera

Prišiel čas, aby sme sa rozlúčili s niektorými z našich legendárnych kolekcií: Iris, Peony a Primavera. Tieto kolekcie, ktoré nás sprevádzali mnoho sezón a vytvárali neoddeliteľnú súčasť našej značky, zostávajú navždy zapísané v histórii nášho módného putovania. Avšak, ako sa svet módy neustále vyvíja a mení, aj my musíme nasledovať tok času a otvoriť dvere novým inšpiráciám a možnostiam. A tak, aby sme vám mohli priniesť nové a osviežujúce kúsky, ktoré budú oslavovať krásu a štýl moderného života, musíme urobiť miesto pre nové inšpirácie.


Kolekcia Iris: Cesta plná Farieb

Kolekcia Iris je cestou plnou farieb a nových začiatkov. Inšpirovaná bohyňou dúhy, táto kolekcia prináša do života každej ženy božské dotyky farebnosti a štýlu. Svojím jedinečným rukopisom Dajany nám poskytla výnimočné kúsky, ktoré osviežujú outfit každej dámy. Odvážne kombinácie farieb, štýlové detaily a precízne spracovanie sú tou správnou dávkou energie a originality.

Kolekcia Iris https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/iris


Kolekcia Peony: Nežná Romantika Letnej Záhrady

Kolekcia Peony prináša do našich životov nežnú romantiku letnej záhrady. S motívom voňavej pivónie prebúdza ženskosť a odhaľuje nežné stránky ženy. Jej kvetované vzory na pastelových podkladoch sú láskou na celý život. Neúnavne zrkadlí prírodu vo všetkých jej odtieňoch a pravdivo vyjadruje túžbu po kráse a harmónii.

Kolekcia Peony https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/peony


Kolekcia Primavera: Prenášanie Histórie do Súčasnosti

Kolekcia Primavera nie je len módnym výkrikom – je prenášaním histórie do súčasnosti. S originálnymi ornamentálnymi motívmi inšpirovanými gobelínom zo 17. storočia, táto kolekcia nám pripomína, že každá žena má moc žiariť v každom okamihu svojho života. Jej nádych elegancie a dôstojnosti priťahuje pozornosť každej dámy, ktorá túži po vkuse a rafinovanosti.

Kolekcia Primavera https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/primavera


Hoci sa tieto legendárne kolekcie uzatvárajú, naša snaha prinášať vám nové veci neustáva. Nezabudnite, že koniec jednej cesty znamená začiatok ďalšej. Tešíme sa na možnosť vám priniesť nové a osviežujúce kúsky, ktoré sa stanú súčasťou vášho štýlu. Ak však túžite mať vlastnícky kúsok z týchto nezabudnuteľných kolekcií, stále máte možnosť. Kolekcie Iris, Peony a Primavera sú dostupné na zakúpenie do 17. apríla alebo do vypredania zásob, takže neváhajte a nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom kúsku módy, ktorý zostane ikonickým symbolom vášho štýlu.



Zverejnené: 02.04.2024

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody