Rozlúčka s kolekciou Peony

Príbeh jemnosti a krásy.

Prišiel čas na rozlúčku s jednou z našich najmilovanejších kolekcií: Peony. Tieto kabelky nás sprevádzali počas mnohých sezón a vytvorili neoddeliteľnú súčasť nášho módného putovania. Ich príbeh sa začal v období, keď svet zasiahla koronakríza a mnohé plány ako aj tie naše dostali v tomto období stopku. Avšak, aj napriek týmto nástrahám sa Peony neskôr stala symbolom jemnosti a lásky vo svete módy.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/peony

Kolekcia Peony bola navrhnutá s cieľom zdôrazniť ženskosť a podporiť pocit krásy vo všetkých jej podobách. Jej romantický motív a pastelové farby prinášajú radosť a eleganciu do životov mnohých žien. Táto kolekcia nie je len o kabelkách, je to odozva na potrebu spojenia sa s tým, čo je skutočne dôležité: láskou, krásou a sebadôverou.

Letná kolekcia s motívom voňavej pivónie podčiarkuje ženskosť a odhaluje nežnú stránku ženy. Kvetovaná výšivka na pastelovom podklade je navyše kombináciou, ktorá nevyjde z módy. „Je to klasika v zmysle, že kvety majú rady ženy všetkých vekových kategórií a nikdy neomrzia. Môže sa zapáčiť rovnako 16-ročnému dievčaťu aj 80-ročnej babičke. A mne samej sa práve pivónia páči veľmi - je to veľký, bohatý, krásny kvet." opisuje Dajana výšivku. Ako podklad pre túto kolekciu vybrala dve farby – obľúbenú a ľahko kombinovateľnú púdrovú ružovú a pastelovú zelenú.

Výnimkou je kozmetická taštička, ktorá ako jediná prináša motív kolekcie Peony na jahodovo červenej koži. Farebná paleta ukazuje všetky odtiene rúžov, ktoré dokonalo zladíte k  výšivke a vytvára tak z taštičky štýlovú skrýšu.

https://dajanarodriguez.sk/p/kozmeticka-tasticka-peony

S láskou a oddanosťou sme tvorili túto kolekciu, vkladajúc do nej časti seba a svojich snov. Každý detail mal svoj význam a prispel k vytvoreniu jedinečnej atmosféry, v ktorej sa každá žena môže cíťiť špeciálne. Krásu pivoniek, ktoré inšpirovali túto kolekciu, obdivujeme nielen pre ich kvetinovú eleganciu, ale aj pre ich symboliku: jemnosť, nádej a lásku.

Voľba krajiny, v ktorej sa Peony fotila, padla úplne automaticky na Holandsko. „Každý ho vníma len cez tulipány, ale je tam najväčšia svetová burza kvetov ako takých. Kde inde by sme našli také obrovské záhony rôznych farieb?“ Kolekcia je nafotená v uličkách Amsterdamu, v malebných dedinkách i na rôznych turistických atrakciách, na pláži a kvetinových poliach.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/peony

Fotili sme medzi obrovskými záhonmi rôznych farieb, kde kvitli tisíce týchto jemných kvetov. Spojenie s prírodou a jej krásou sa prenieslo do každej fotky, ktorá zachytila eleganciu kolekcie Peony. Fotenia sa zúčastnili nielen modelky, ale aj ženy z rôznych oblastí života - od módnych blogeriek po obyčajné ženy s vášňou pre módu. Ich úsmevy a sebavedomie dodávali každej fotke hĺbku a zároveň pripomínali, že krása je univerzálna a je v každom z nás.

https://dajanarodriguez.sk/kolekcia/peony

Hoci sa teraz rozlúčime s touto legendárnou kolekciou, zostane v našich srdciach ako symbol nášho odhodlania prinášať krásu do sveta. 

Ak ešte stále váhate a túžite vlastniť kúsok z tejto nezabudnuteľnej  kolekcie, stále máte možnosť. Kolekcia Primavera je dostupná do 17. apríla alebo do vypredania zásob, takže neváhajte a nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom kúsku módy, ktorý zostane ikonickým symbolom vášho štýlu.




Zverejnené: 11.04.2024

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody