Silné ženy vedia, aké dôležité je milovať samu seba: Ktorá z kabeliek od Dajany Rodriguez rozpráva váš príbeh?

Vyberte si tú pravú, ktorá dokonale podčiarkne váš charakter. Buďte autentická, buďte výnimočná!

Zamilovať sa nemusíte len do muža. Hľadajte zaľúbenie v obyčajných veciach! Na svete je predsa toľko krásy – objavujte nové miesta, venujte sa umeniu, hľadajte šťastie v každodenných maličkostiach... Nájdite, čo vás napĺňa a nebojte sa ísť proti prúdu. Buďte AUTENTICKÁ.

Jarné obdobie znovuzrodenia je za rohom – prejavte navonok potenciál, ktorý vo vás drieme, podčiarknite to, čím ste výnimočná alebo v sebe objavte úplne novú osobnosť! Vyšívané kabelky od Dajany Rodriguez sú ideálnou partiou na jarnú oslavu ženskosti. Vyberte si tú, ktorá sa k vám dokonale hodí.

na doplnenie (1).jpg

Energická Dáma

Jednotvárnosť vás nudí. S vervou sa púšťate do všetkého nového a milujete život. S detskou radosťou sa venujete záľubám a svoju vášeň sa nezdráhate ukázať aj navonok. Našli ste sa v tom? Kolekcia Primavera je pre vás tým pravým. Siahnite po jednej z ikonických kabeliek inšpirovaných nástennými kobercami s tkanými vzormi - gobelínmi zo 17. storočia. Farebná výšivka na béžovej koži krások Prima "Lamb" z nich robí kúsky s historickou dušou, ktorá hrá podľa pravidiel dnešných trendov a módnych dizajnov.

lima prima lamb 1.jpg

Ste rovnako ušľachtilá ako čistokrvný žrebec. Dáma, ktorá vo svojom živote dospela do bodu, keď vzbudzuje prirodzený rešpekt a je si vedomá svojich kvalít. Verná a pritom voľná. Žiadna prekážka vás nezastaví - zvládate uniesť veľa, a pritom si zachovávate svoju hrdosť. Nosíte v sebe odkaz panovníčok, ktoré brázdili naše lúky v sedle koňa. Práve pre vás je ako stvorená zdobená Lima Prima "Lamb"klenot medzi kabelkami, pre dámu medzi ženami. Do detailov prepracovaný kúsok s originálnou vnútornou klopou. Perfektne ladí k denimu, tak obľúbenému začiatkom jari. Oblečte si jednoduché džínsové šaty či overal a nechajte ju zažiariť v celej svojej kráse! Žiadny iný šperk vám už nebude treba.

lima prima lamb.jpg

Ste kreatívna bytosť s hlavou v oblakoch a nohami pevne na zemi - tvorivá, no pritom racionálna. Viete oceniť krásu a milujete umenie. Do chaosu bežných dní dokážete vniesť poriadok a radosť. Nie ste komplikovaná, ste výnimočná... presne ako kabelka Bella Prima "Lamb", ktorá sa s detailmi pohrala nevídaným spôsobom. Vo svojej kráse je jedinečná a nezameniteľná. Ako stvorená pre ženu, ktorá má štýl a diktuje módne trendy! Spojenie romantických motívov minulosti a retiazkového remienka rozbíja všetky stereotypy.

bella prima lamb 2.jpg

Môžete ju držať v ruke, ale keď ju prevesíte na rameno, upútate pozornosť na jedinečné bočné zdobenie, ktoré nádherne dokresľuje celkový dojem. Bella znamená spojenie extravagancie s eleganciou. Rozkošná crossbody kabelka, ktorá sa hodí rovnako na bežné nosenie, aj na spoločenské príležitosti. Dajte si ju k rifliam a jednofarebnej košeli alebo ňou ozdobte priliehavé koktejlky.

bella prima lamb 1.jpg

Tip: Siahnite po praktickom doplnku. Kozmetická taška Prima "Lamb" s orientálnym pávím perom a červeným zipsom elegantne schová všetky vaše drobnosti.

kozmeticka tasticka prima lamb.jpg

Rebelka s názorom

Rodená osobnosť. Máte svoj názor a nebojíte sa ho vykričať do sveta. Odmietate žiť podľa pravidiel, hľadáte si vlastnú cestu. Vašou obľúbenou farbou je čierna. Ukážte všetkým, že ste iná a máte svoj jedinečný štýl! Vyjadrite vzburu voči stereotypom unikátnou kabelkou, ktorá vám bude dokonalou partiou pri všetkých vašich rebéliách.

bella srdce europy.jpg

Ste hrdá Slovenka, pyšná na naše tradície a zároveň vzdelaná žena, ktorá sa nebojí prekročiť vlastné hranice? Potom si vás určite získa krasotinka Bella Srdce Európy v originálnom čierno-modrom prevedení. Všimnite si bočné zdobenie, ktorým sú typické tie najprepracovanejšie kúsky od Dajany Rodriguez. Zlaté kovanie efektne dopĺňa dizajn rozkošnej crossbody kabelky. Pestrá paleta farieb ponúka nekonečné možnosti štýlov. V tomto prevedení ide o luxusnú, bohato vyšívanú a zároveň jedinečnú kabelku so slovenskou tradíciou. Vezmite ju so sebou na stretnutie do mesta alebo ju uveďte do spoločnosti. Pomôže vám zažiariť!

mia aurora cierna.jpg

Crossbody kabelka Mia Aurora je doslova ako ušitá na vašu povahu. Ústredný motív vtáka symbolizuje návrat k slobode a víziu voľnosti. V spojitosti s dynamickou červenou na čiernom podklade dokonale vyjadrí explóziu energie vo vašom vnútri. Vezmite si ju k all white outfitu a uvidíte, aký rozruch spôsobíte. Jednoduchá menšia kabelka sa hodí na potulky mestom i na prechádzku okolo jazera.

mia aurora cierna (1).jpg

Tip: Nezmestíte do nej všetko, čo potrebujete? Vyskúšajte väčšiu alternatívu v podobe štýlovej Nina Aurora v praktickom prevedení. Športovo-elegantná trendy kabelka pre všetky vekové kategórie.

nina aurora cierna.jpg

Voľnomyšlienkárka

Plaché žieňa, ktoré pred hlukom davu uprednostňuje pokoj, no keď raz vyjde zo svojej ulity, všetkých dostane! Dokáže sa tešiť z maličkostí a život prijíma vo všetkých jeho pestrých farbách. Práve radosť z každodenných drobností a nádej v lepšie dni symbolizujú naturálne motívy kabeliek z kolekcií plných bohato vyšívaných kúskov. Ukážte svetu, čo sa vo vás skrýva! Ktorá najlepšie vystihne vašu pravú tvár?

izabella srdce europy 1.jpg

Skvost medzi aktovkami pre ženu, ktorá sa ľahko stratí vo svojich tvorivých myšlienkach, no vo finále z nich stvorí niečo inovatívne. Taký je aj príbeh kabelky Izabella Srdce Európy. Ukotvená v tradíciách prezentuje svetu pokrokové nápady. Priestranná vo vnútri, elegantná navonok. Očarte svet kabelkou zrodenou v prostredí tradičnej dediny a noste ju s hrdosťou Slovenky. Nahrávať vám budú pestré motívy. Dovoľte jej reprezentovať spolu s vami naše krásne dedičstvo.

izabella srdce europy 2.jpg

Tip: Ak pre svoj životný štýl hľadáte väčšiu alternatívu, Klementínka Srdce Európy vás poteší veľkorysým vnútorným priestorom. Do kolekcie Srdce Európy sme pre Vás pridali tento obľúbený praktický model, pretože vieme, že oceníte kúsky rovnako skvelé do práce i na voľný čas.

klementinka srdce europy.jpg

Ďalšia originálna kráska z kolekcie Primavera sa rýchlo stane vašou obľúbenou spoločníčkou na oslavu individuality. Elizabeth Prima Lamb si každé divoké srdce získa netradičným tvarom a zaujímavým držiakom.

elizabeth prima.jpg

Keď budete mať najbližšie chuť si trochu pofilozofovať o živote, s touto kráskou v ruke vás budú počúvať všetci!

elizabeth prima lamb.jpg

Svetobežníčka

Sedíte v kancelárii, no potajomky sníte o tom, že vám more obmýva nohy zaborené v piesku, a pritom si vychutnávate romantiku východu Slnka? Dobrodružná povaha sa nezaprie ani v mestskom prostredí. Majte farbu oceánu stále po ruke s krásnymi modelmi z kolekcie Aurora. Rímska bohyňa svitu bola inšpiráciou mnohých poetov. Aj vás muži obdivujú, no občas s vami nestíhajú držať krok. Nezostáva iné, len stať sa ich múzou. Neskrotnou presne tak ako luxusné kabelky s bohatou výšivkou na odvážnom petrolejovom odtieni.

kristyna aurora dive.jpg

Láka vás prejsť sa lúkou plnou kvetov až na vrchol hory a pozorovať odtiaľ nekonečnosť oceánu? Večer sa potom nahodiť a plná nových zážitkov vyraziť na potulky prímorskými mestečkami... že už sa neviete dočkať? Krásna Kristýna Aurora "Dive" vám atmosféru dní s vôňou soli a kvetov prinesie už teraz.

kristina aurora.jpg

Alternatívou v podobe crossbody kabelky je Mia Aurora Dive. Privítajte na jar nové zážitky s doplnkom, ktorý sa hodí k pastelom, no neodložíte ho ani počas letnej dovolenky. S Aurorou svitá na lepšie časy.

mia aurora dive.jpg

Sebavedomá žena vie, že jej šťastie nezávisí od iných. Aj drobná radosť sa ráta – vyberte si jarnú kabelku, nech s vami privíta najkrajšie obdobie v roku. Ktorá z krások od Dajany vám vyčarí úsmev na tvári?

Zverejnené: 08.03.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody