5 typov kabeliek Primavera, ktoré musíte mať v šatníku

Nájsť unikátnu kabelku je v dnešnom svete ťažkou úlohou. Reťazce sa predbiehajú vo výrobe desiatok nových kolekcií ročne a zabúdajú prihliadať na originálnosť, kvalitu či inovatívne štýly. Slovenská dizajnérka Dajana Rodriguez vás so svojimi kabelkami odlíši z davu. Vybrali sme pre vás 5 typov Primavera kabeliek, s ktorými oslníte všade, kam prídete. Primavera - dovoľte si byť iné, oslnivé Kolekcia kabeliek Primavera vznikla s nápadom zakomponovania historického motívu do trendy kabeliek 21. storočia. Primavera v sebe zahŕňa anglickú viktoriánsku éru prevedenú vo výšivkách, ale aj farebnej kombinácii kabeliek. Či už ide o kabelky cez rameno, crossbody kabelky či shopper tašky, každý model získal unikátne elegantné motívy.

Kolekcia Primavera si nájde svoje zákazníčky vo všetkých smeroch. Vo svojej béžovej, temnej modrej a červenej farbe je predstavená v dvoch kolekciách:

  • Prima - vyšívaná línia, ktorá zaujme svojimi netradičnými motívmi
  • Vera - nevyšívaná línia, ktorá hrá v štyroch dokonalo ladiacich farbách.

44 produktov a 4 nové modely

Najrozsiahlejšia kolekcia, ktorú kedy Dajana predstavila, nesie jeden motív, no každý typ kabelky je výnimočný a spoľahlivo svoje majiteľky odlíši.

Trendy kabelky Primavera zapadnú do vášho každodenného šatníka a stanú sa obľúbeným prvkom vášho outfitu.

Elegantná pávia Kim kabelka cez rameno

Vyšívané pávie prvky evokujú ľahkosť, eleganciu a neskrývanú vznešenosť. Na prvý pohľad jednoduchá Kim patrí medzi priestranné kabelky cez rameno, ktoré sa hodia nielen k elegantnejšiemu outfitu, ale aj ležérnemu mestskému štýlu. Béžová farba s modrými detailami vás (ako bola pôvodne myslené) môže preniesť do (uniformnej) anglickej módy. Zlaďte ju s košeľou, na ktorú si zapravíte modrý svetrík, doplňte skinny džíny a oxfordky. Anglický look máte na svete.

kabelka cez rameno

Janett ako jasná voľba

Vyšívaná kvetinová Janett patrí taktiež medzi kabelky cez rameno, ktorej elegantnosť zvýrazňujú červené bodky na spodnej časti kabelky. Zároveň, tieto bodky dodávajú koženej taške hravý a ľahko farebne kombinovateľný vzhľad. Zoberte si Janett do práce. Jej klasický, no pútavý štýl oceníte najmä vo chvíľach, keď budete - ako množstvo ďalších dní - stáť ráno pred zrkadlom a rozmýšľať, čím (zas raz) ozvláštniť svoj outfit. Oblečte sa do jej farieb. Nebojte sa ani červených elegantných nohavíc či modrého saka. Janett vám povolí vyskúšať množstvo kombinácií, do ktorých rýchlo zapadne.

shopper taška, kabelka cez rameno

TIP: Ak vás nosenie kabelky v rukách otravuje, zbavte sa záťaže a dokúpte si k Janett vyšívaný popruh z kolekcie Primavera.

Kristýna stále žiari

Kristýna je jedna z tých kabeliek, ktoré sa javia ako vysoko elegantné, no opak vie byť pravdou. Nie je to WOC a ani klasická clutch kabelka. Je zlatým stredom v kombinácii so zlatým kovaním a retiazkou.

Svojím aktovkovským štýlom sa hodí na vychádzku do mesta a rozžiari každý jednofarebný strohý outfit. Zoberte si ku Kristýne béžové lodičky alebo sandálky a o moderný look máte postarané.

clutch kabelka

Mia - jednoduchý šperk každého outfitu

Jednoduchá elegancia. Nevyšívaná kabelka Mia zo série Vera je minimalistickou taškou, ktorá vám v šatníku nemôže chýbať. Menšia kožená crossbody kabelka vynikne aj s tričkom a denimovými nohavicami.

Mia vám dopomôže k jednoduchému dievčenskému outfitu bez výrazných prvkov. Jej zlaté kovanie si pýta doladiť outfit zlatými šperkami a máte hotovo. Ale neprežeňte to! Mia je šperkom sama o sebe.

crossbody kabelky

Rami

Batôžky naše každodenné. Mnoho dnešných žien potvrdí, že vymeniť robustnú kabelku cez rameno za elegantný ruksak bolo jedno z ich najlepších rozhodnutí.

Elegantný kožený ruksak Rami je toho dôkazom - a nemusí byť výhradne elegantný. Ako sa hovorí - hodí sa do voza aj do koča. Je na vás, či si k nemu zoberiete poltopánky alebo čižmičky.

Rami si jednoducho prehodíte cez plece, a keď vás znova “školský” štýl omrzí, nahodíte naňho Primavera popruh a získate zaujímavú kabelku.

elegantný ruksak

Primavera - chýbajúci kúsok vo vašom šatníku

Svet módy je rozmanivý a neustále sa meniaci. Oslňte dnes, zajtra, ale aj o pár rokov jednou, stále trendy kabelkou. Primavera prirodzene zapadne do vášho šatníka - vyberte si vašu obľúbenú zo 44 nových modelov.

Zverejnené: 10.06.2021

Prečítajte si tiež

Rok, kedy sme prestali byť “firmou, ktorá predáva len kabelky”

Zariskovali sme? Áno. Napriek tomu vieme, že 5 zmien, ktoré sme ako firma podstúpili, patrí k najväčším highlightom nášh... Čítať viacej

Rok 2022: Jedno veľké dobrodružstvo

Nové projekty, kolekcie, priestory aj fotenia na netradičných miestach - rok plný dvojok nám priniesol veľa zážitkov a s... Čítať viacej

Spolu sme dokázali niečo veľké. Ďakujeme.

Projekt Daruj srdce Ukrajine pomohol vďaka vám ženám a deťom z Ukrajiny. Toto sú ich príbehy. Čítať viacej

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody