Prichádza letná kolekcia plná lásky! Buďte zvodná a nežná s Peony

Nové kabelky si na svoje uvedenie počkali dva roky, no nakoniec prichádzajú v správnej chvíli. Toto je príbeh našej novej letnej kolekcie, ktorá oslavuje ženskosť viac ako ktorákoľvek predtým! 

Krásnu pivonkovú kolekciu kreslila Dajana v období, ktoré poznačila koronakríza. Šitie rúšok odložilo návrhy do zásuvky, teraz však Peony môže rozkvitnúť v celej svojej kráse. Nová kolekcia je navrhnutá tak, aby podčiarkla ženskosť a vyzdvihla všetko, čo je na ženách úžasné.

Verila som, že návrhy k tejto kolekcii raz opäť vytiahnem, lebo mne osobne sa tie motívy veľmi páčia,“ hovorí Dajana o nádeji v návrat k pivonkovej kolekcii a v konečnom dôsledku i k bežnému životu, ako sme ho poznali pred pamätným rokom 2020. Nežný ornament divokej pivónie však už našim zákazníčkam nie je neznámy. Prvá kráska z kolekcie Peony – romantická Kristyna, sa svojej premiéry dočkala už vo februári tohto roku.Kvetinový motív na romantickom pozadí sa nám hodil k sviatku zaľúbených, tak sme si povedali, že jednu z tých kabeliek ukážeme,“ hovorí Dajana.

Aj ona samotná prežívala pri navrhovaní kolekcie lásku veľmi intenzívne, a to vo všetkých jej odtieňoch. „Bola som práve zaľúbená a tehotná. Bola som tak bábätkovsky rozcítená a romanticky naladená. Úplne som sa zbláznila do pastelových farieb, najmä púdrovej ružovej." Obrovský záujem o valentínsku kabelku bol pre nás impulzom, že Peony uvedieme ako tohtoročnú letnú kolekciu. Kristynu doplnili obľúbené modely KarinEma a Lima. Krásna výšivka ozdobila aj cardholdery, popruhy a kozmetickú taštičku.  

Nadčasová romantika

Letná kolekcia s motívom voňavej pivónie podčiarkne ženskosť a odhalí nežnú stránku ženy. Kvetovaná výšivka na pastelovom podklade je navyše kombináciou, ktorá nevyjde z módy. Je to klasika v zmysle, že kvety majú rady ženy všetkých vekových kategórií a nikdy neomrzia. Môže sa zapáčiť rovnako 16-ročnému dievčaťu aj 80-ročnej babičke. A mne samej sa práve pivónia páči veľmi - je to veľký, bohatý, krásny kvet." opisuje Dajana výšivku. Ako podklad vybrala pre tohtoročnú letnú kolekciu dve farby – obľúbenú a ľahko kombinovateľnú púdrovú ružovú a pastelovú zelenú, ktorú máme v ponuke prvýkrát.

Výnimkou je kozmetická taštička, ktorá ako jediná prináša motív kolekcie Peony na jahodovo červenej koži. Farebná paleta ukazuje všetky odtiene rúžov, ktoré dokonalo zladíte k  výšivke a vytvára tak z taštičky štýlovú skrýšu. Sama sa Vám však v tomto dizajne medzi ostatnými vecami v kabelke určite nestratí.

Jarná Iris vs. letná Peony

Romantická letná kolekcia nasleduje po Iris plnej sýtych farieb a geometrických tvarov. „Jarná kolekcia bola moderná, trendová, aj pre ženy, ktoré majú rady extravagantnejšiu módu. Letná kolekcia je určená pre romantické duše," hovorí o nežnej Peony Dajana. Pri otázke, ktorá kolekcia je jej bližšia, odpovedá: „Nedá sa to takto povedať. Jeden deň by som si zobrala kabelku z jarnej kolekcie, druhý deň z letnej. Som taká, aké sú moje kabelky - nepreferujem jeden štýl, rada striedam rôzne outfity. Páči sa mi byť každý deň iná. A to chcem ponúkať aj našim zákazníčkam, aby mali možnosť výberu, a neboli všetky kolekcie podobné.“

Pre nežnú ženu v každej z nás

Romantická Peony prichádza na trh v období, keď je jedna kríza na ústupe, no ženská sila, láskavosť a súdržnosť sa zdajú byť dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Veríme, že každá z nás má v sebe aspoň kúsok prirodzenej ženskosti a nehy, a práve tie môžu byť našou silou v ťažších časoch poznačených blízkou vojnou. Presne tieto stránky ženy majú podčiarknuť produkty z kolekcie Peony.

Prejaviť ich v dnešných časoch chce občas odvahu a práve divoká pivónia je ako stvorená pre ženy, ktoré ju majú. Práve také sme oslovili na fotenie tejto kolekcie a pripravili s nimi sériu rozhovorov Sila ženy s témou zvládania náročných životných situácií, vzťahov či lásky k sebe samej. Ako spoločnosť vyrábajúca najženskejší doplnok vôbec chceme neustále zdôrazňovať vzájomnú podporu a inšpiráciu nás žien, ktorá, veríme, dokáže robiť svet lepším. Nebojme sa preto ukázať navonok našu ženskosť a siahnuť po doplnkoch, ktoré ju vyzdvihnú.

Žiadna farba nevystihne jemnosť ženy lepšie ako púdrová ružová. Druhou farbou kolekcie Peony mala byť pôvodne bledomodrá, no tá teraz nebola dostupná. „Zvolili sme preto pastelovú zelenú, a nakoniec som aj rada. Pekne dopĺňa ružové odtiene a odkazuje na súznenie s prírodou.“ A práve téma života v súlade s prírodou sa napokon nečakane pripomenula aj počas fotenia kolekcie.

Priamo do kvetinových polí

Voľba krajiny, v ktorej sa Peony mala fotiť, padla úplne automaticky na Holandsko. „Každý ho vníma len cez tulipány, ale je tam najväčšia svetová burza kvetov ako takých. Kde inde by sme našli také obrovské záhony rôznych farieb?“ Krajinu Beneluxu navštívila Dajana prvýkrát. „Holandsko ma veľmi prekvapilo, všetko je tam úplne iné. Veľmi sa mi páčilo, ako žijú vo súlade s prírodou. Majú tam krásne, aj moderné stavby, ale veľmi dbajú na to, aby ich obklopovala zeleň. Aj v Amsterdame to tak je. Nebolo tam okno bez kvetináča.

Za všetko hovorí najvtipnejší zážitok nášho tímu z pobytu v Holandsku. „Plánovali sme ísť fotiť do snáď najkrajšej, Japonskej záhrady. Ráno sme vstali o piatej, dve hodiny sme cestovali, namaľované, v pripravených outfitoch... prišli sme tam a nebolo otvorené. Dôvod? Zatvorili, lebo tam zahniezdil nejaký vták. To presne vypovedá o tom, aký majú vzťah k prírode. Predstavte si, že by niekto u nás z takéhoto dôvodu zatvoril Štrbské Pleso. Úplne nás tým šokovali,“ priznáva Dajana.

Kolekcia je nafotená v uličkách Amsterdamu, v malebných dedinkách i na rôznych turistických atrakciách, na pláži a kvetinových poliach. „Nemajú ich ohradené, ale, samozrejme, nie sú radi, keď im turisti kvety pošliapu. Jednému majiteľovi to tak liezlo na nervy, že vyhradil pole len pre influencerov. Vysadil tam asi sto druhov tulipánov. To je tá ich mentalita - nezabránil im, aby na jeho polia chodili, ale vyčlenil im priestor, kde sa môžu fotiť. Dá sa od nich všeličo učiť.“ Sama Dajana si z tejto pracovnej cesty odniesla poriadnu dávku motivácie.

Krajina šťastných ľudí

Veľmi ma inšpirovalo, že Holanďania v každom počasí jazdia na bicykloch. Po návrate som si dala predsavzatie, že minimálne trikrát do týždňa vymením auto za bicykel. A plním to. Viem, že tým nespasím svet, ale motivoval ma ich prístup k životnému prostrediu. Nie je to len o tom, že majú lepšiu infraštruktúru. Neprekáža im dážď a na bicykel sadnú, aj keď je vonku 5 °C.“ Počasie modelkám fotenie dosť komplikovalo.Hoci sme tam cestovali v apríli, bolo tam ešte veľmi zima. Tak sme letnú kolekciu fotili v 10 °C. Zapózovali sme, rýchlo sme sa zohriali v bunde, a tak stále dokola. Okrem toho tam stále fúkalo, tak sme na vlastnej koži pocítili, prečo je Holandsko krajina veterných mlynov,“ smeje sa Dajana.

Jedným dychom dodáva: „Pre mňa je to však aj krajina šťastných ľudí. Doteraz nemám odpoveď na otázku, ktorú sme sa tam neustále pýtali, prečo sa tí ľudia stále usmievajú... Každý, koho sme na ulici stretli, bol milý - predavačka, čašník... Precestovali sme rôzne miesta Holandska a bolo to tak všade. Doteraz mám pred očami obraz ženy, ako išla s dieťaťom na rukách, vonku bola zima a silný vietor, obaja mali vlasy rozfúkané od vetra, ale usmievala sa... Tu by som si vedela predstaviť dôchodok“, priznáva. „Keď sme v jednej štvrti, nazvala som ju „rozprávkovo“, prechádzali pomedzi domčeky, všimla som si, že v jednom okne teta robila chlebík, v druhom ďalšia točila na kruhu keramiku, v treťom babka maľovala obraz... bolo to ako z románu Rosamunde Pilcherovej.“ A práve preto sem nežná kolekcia Peony so svojím rozprávkovým motívom a jemnými farbami dokonale zapadla.

Tak nech je Vaše leto plné lásky! Make love, not war.

Zverejnené: 29.06.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody