Sila ženy: Vaše príbehy sú nám inšpiráciou

Nielen o kabelkách sme sa rozprávali so ženami, ktoré obdivujeme pre ich osobnosť. Lebo svet je hneď krajší, keď sa podporujeme navzájom.

Kabelka dokáže toho o žene veľa prezradiť, no zároveň skryť jej tajomstvá. Príbehy žien sú večnou inšpiráciou módy i umenia a tie sa snúbia v jedno v podobe kabeliek Dajana Rodriguez. Novým projektom sme sa rozhodli vzdať hold dámam, ktoré zo všetkého zlého, čo sa im stalo, vyšli ako hrdinky.

Na oslavu ženskej sily sme si prizvali ženy, ktoré v minulosti prežili niečo silné, no dokázali sa „pozbierať“. Sčítané, inteligentné, vedomé si vlastnej hodnoty. Také, ktoré rozvíjajú svoje talenty. Ctia si svoje korene a tradície, ale neboja sa vidieť aj za vlastné hranice. Milujú život, no dokážu otvorene rozprávať aj o menej príjemných chvíľach. Vedia, že svoje šťastie si musia budovať samy a začali tým, že sa naučili mať rady samy seba. Sú si vedomé svojej jedinečnosti a vďaka tomu dokážu rozdávať lásku ďalej.

Majú odvahu byť autentické, jedinečné a neboja sa ísť s kožou na trh – ako Dajana. :)

Presne také ženy inšpirujú našu tvorbu a zároveň aj nosia naše kabelky. Vzájomná podpora nás žien od začiatku patrí k základným hodnotám značky Dajana Rodriguez. S obdivuhodnými ženami sme sa porozprávali na témy, ktoré nás ženy zaujímajú najviac - (seba)láska, vzťahy, materstvo, krása, ženské priateľstvá, a v neposlednom rade, móda a kabelky.

Erika Mokrý

Erika má na sociálnych sieťach poriadne veľkú základňu žien, ktoré inšpiruje jej úprimnosť, priamočiarosť a verva, s akou sa dokáže pobiť so životom. V 28 rokoch jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Rozpráva nielen o tom, čo jej vzala, ale aj čo jej dala a jeden zo zmyslov života našla aj v pomoci ženám s podobným osudom. Dnes je mamičkou ročného synčeka, priamočiaro píše o všetkých stránkach materstva a neobchádza ani tému popôrodnej depresie. Erikin život môže byť na prvý pohľad súhrou smutných okolností, no skvelé na nej je práve to, že ona sama to vidí tak trocha inak.

Rozhovor s Erikou si môžete prečítať TU.

Monika Horváthová

V jej profesii sa na výzor kladie veľký dôraz, no herečka Monika Horváthová sa odmieta podriaďovať diktátu. Rovnakú cestu si razí aj v živote a jej príbeh je všetko len nie stereotypný. Výnimočnou ženou, akou je dnes, sa stala aj vďaka materstvu a láske v rôznych podobách. Zo slobodnej budúcej mamičky je dnes šťastná dvojnásobná mamina a budúca nevesta. Svojím prístupom k životu je inšpiráciou aj pre iné ženy, a presne také ženy máme v Dajana Rodriguez radi. 

Rozhovor s Monikou si môžete prečítať TU.

Dominika Bleščáková

Dominika je usmievavé mladé dievča, ktoré na sociálnych sieťach odkrýva realitu života s depresiou. Svojimi príspevkami búra stereotypy ohľadom ženskej krásy, duševných chorôb a života ako takého. Nevadí jej ísť proti prúdu, práve naopak - posilnená zo svojej minulosti presne vie, aká žena je dnes a kam chce smerovať svoj život. Jej fanúšičky ju za jej otvorenosť milujú. Budete aj vy?

Rozhovor s Dominikou si môžete prečítať TU.

Nika Macinská

Autorka fotografie: Alex Kinova

Na prvý pohľad pokojná a rozvážna žena si v živote prežila toľko, že ju to mohlo buď úplne zlomiť alebo poriadne posilniť. Stalo sa druhé a sympatická Nika využíva svoje životné skúsenosti na to, aby iným pomohla vyvarovať sa chýb a lepšie zvládať náročné situácie. Obdivuhodná mamina ôsmich detí a vzťahová poradkyňa odkrýva svoj život prostredníctvom blogov a sociálnych sietí. Vďaka tomu, že sa nebojí byť sama sebou, dodáva odvahu aj ostatným. Na to, aby sme sa "našli", je potrebné sa občas na chvíľu zastaviť a hlbšie zamyslieť nad životom samým. A práve to sa stalo počas tohto interview.

Rozhovor s Nikou si môžete prečítať TU

Zuzana Vačková

Jednu z našich najúspešnejších herečiek zvlášť predstavovať netreba. Zuzka s nami spolupracuje už roky a na rozhovor k téme Sila ženy sme ju oslovili pre jej optimistickú povahu a spôsob, akým sa dokáže postaviť problémom. Lockdown využila na maximum a po "koronaobdobí" je z nej ešte úspešnejšia, krajšia a inšpiratívnejšia žena ako kedykoľvek predtým. Práve preto sme ju oslovili aj na nafotenie našej novej letnej kolekcie, nesmierne ženskej Peony, ktorú sme uviedli v závere našej série rozhovorov, aby sme oslávili všetko to, čo je na nás ženách úžasné.

Rozhovor so Zuzkou si môžete prečítať TU.

Zverejnené: 06.05.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody