Tipy na vianočné darčeky od Dajany

Nová kabelka je vždy dobrý nápad! Poradím vám s výberom tej správnej.

Stavím sa, že neexistuje žena, pre ktorú by kabelka nebola vhodným darčekom. Trafiť sa do vkusu mamine, manželke, dcére či kamarátke dá však občas poriadne zabrať, súhlasíte? Pri navrhovaní mojich kabeliek si vždy predstavujem ženy, ktoré ich budú nosiť. Tak vám možno môj malý vianočný ťaháčik urobí službu.

Kabelka Karin Artemis

Pre Vašu múzu

Máte vo svojom okolí výnimočnú ženu, ktorá Vás neprestáva inšpirovať? Vždy Vás strhne svojím hravým prístupom k životu a každý deň s ňou je hneď o niečo krajší? Pre tieto ženy máme v našej ponuke kolekciu Aurora inšpirovanú bohyňou svitu. A že je takých žien na svete stále dosť! Samú ma prekvapila obľúbenosť netypickej výšivky vtáčika. Z vďaky som vám ako jedno z adventných prekvapení tento rok pripravila nový model, ktorý obohatil práve túto kolekciu. Elizabeth Aurora bude pre Vašu múzu ako stvorená.

Kabelka Elizabeth Aurora Dive

Ruksak Rene 2v1 Aurora Dive

Kolekcia Aurora v čiernom prevedení

Pre módnu ikonu

Ak hľadáte darček pre ženu, ktorá je vždy štýlová a módne časopisy sú jej bibliou, mám pre Vás jasný tip. Khloe tento rok určite netrafíte vedľa. Kopíruje najhorúcejší módny trend sezóny - ultramini tvar a okrem toho sa dá nosiť aj na opasku, čo je aktuálne obľúbený spôsob fashion influenceriek. Priznám sa, že novinka zimnej kolekcie Orion sa stala aj mojou srdcovkou, preto som ju pre vás vytvorila aj s našou tradičnou slovenskou výšivkou kolekcie Srdce Európy. Ktorá sa Vám páči viac?

Kabelka Khloe Orion

Kabelka Khloe Srdce Európy

Pre dcéru

Šikovný model Ema sa hodí najmä mladším ročníkom. Cez zimu sú najobľúbenejšie univerzálne zemité odtiene, ktoré sú, okrem toho, teraz u tejto generácie vo veľkej obľube. Ak často cestuje, určite ju poteší aj kvalitná cestovná taška, ktorú zladí naozaj ku všetkému.

Kabelka Ema Bohemian Lion

Cestovná taška Artemis Gull

Pre náročnú

Žene, ktorá sama najlepšie vie, čo chce, sa darček vyberá naozaj ťažko. Očaríte ju s Karin Orion - diamantom našej zimnej kolekcie. Klasická elegantná kabelka, ktorá je zároveň nesmierne štýlovým kúskom nemôže byť krokom vedľa. Pre milovníčky prírodných motívov bude iste prekvapením adventná Karin Artemis

Kabelka Karin Orion

Kabelka Karin Artemis

Pre praktickú ženu

Tvári sa, že všetko má, no vy ju aj tak chcete pod vianočným stromčekom prekvapiť niečím, čo jej tvár rozžiari úsmevom? Nicole som v novej kolekcii navrhla aj kvôli vlastnej potrebe vlastniť veľkú kabelku, do ktorej zmestím naozaj VŠETKO. Ako mamička viem, o čom hovorím. A ozaj, ruksaky... tie sú pre nás naozaj must-have. Model Rene 2v1 sa dá, navyše, šikovne premeniť na kabelku.  

Kabelka Nicole Orion

Ruksak Rene 2v1 v odtieni Sand

Extra tip: Praktické doplnky pre každého

Kozmetickou taštičkou, cardholderom či koženým opaskom nikdy nič nepokazíte, a to ani v prípade, že vyberáte darček pre muža. Doplnky u nás nájdete v unisex farbách, ako sú hnedá či čierna, no ako hľadáte niečo originálne, pre ženy máme v ponuke aj pestré, či dokonca bohato vyšívané kúsky.

Kozmetická taška v odtieni Lion

Vyšívané cardholdery kolekcie Srdce Európy

Ak stále váhate, možno bude pre Vás nakoniec správnou voľbou niektorý z našich darčekových poukazov. Nech už pod stromček nakoniec budete baliť čokoľvek, nezabudnite tam prihodiť aj zdravie, šťastie, lásku, pokoj a mier. Presne to vám tieto sviatky želám aj ja.

Zverejnené: 16.12.2022

Košík
Vitajte!
Už máš vytvorený účet?
Prihlás sa
User plus

Vytvorte si účet, zbierajte body za nákupy a získajte exkluzívne výhody v ELITE LOYALTY CLUBE

Purple gift
10 bodov za každé minuté 1€
Purple gift
Narodeninová zľava
Purple gift
Prednostný prístup k zľavám
Purple gift
Zámena bodov za výhody